Max den Hartog

Max

System Administrator

Ik onderhoud de internationale sites van The Lean Six Sigma company. Als iemand wat anders wilt op de site, zorg ik dat het veranderd op hun site. Wanneer één van de partners iets veranderd wilt hebben op 1 van hun sites, dan zal ik daar voor zorgen.

Naast The Lean Six Sigma Company ben ik ook werkzaam bij The Productivity Company. The Productivity Company het zusterbedrijf van The Lean Six Sigma Company. Dit is een beginnend bedrijf, dus we zijn nog best klein. Ik ben er volledig van overtuigd dat The Productivity Company wereldwijd bekend gaat worden.

Binnen The Productivity company ben ik Product-redacteur en design de online cursussen. Ik zorg er  voor dat het systeem blijft draaien. Als er een technisch probleem is, komt dat op mijn bureau te liggen. Verder ben ik ook betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe cursussen. Wij willen e-learning weer leuk maken en we zijn goed op weg.

Im active in: Head Office

Latest updates

Read the latest blog articles from Max.

No posts were found. Sorry!