Lien Vermeulen

Lien Vermeulen

Lean Six Sigma Black Belt

Het CURRICULUM  van Lien

Tijdens mijn studies Business Engineering & Business Economics kwam ik voor de eerste keer in contact met het gebruik van Lean-methodieken. Six Sigma was toen nog niet aan de orde, maar het intrigeerde mij  om hier meer over te weten te komen.

Na een jaar projectmanagement in Berlijn en een jaar economie te hebben gedoceerd aan de Arteveldehogeschool, werd mij gevraagd of ik geen Black Belt  wou worden;  dit in het kader van een samenwerking met The Lean Six Sigma Company (TLSSC), bij het opstarten van een postgraduaat.

Toen ik gecertificeerd werd als Black Belt, ging ik meteen aan de slag als praktijkcoach binnen ons nieuwe postgraduaat. De opdracht was duidelijk: ik zou een 10-tal Black Belt projecten van A tot Z coachen. Mijn toenmalige mentor, die mij heel wat kennis bijbracht, was TLSSC-trainer Kees Bultink. Het jaar daarop werd ik coördinator van het postgraduaat en organiseerde ik vooral uitwisselingen van  cursisten  bij bedrijven. Daarnaast bleef ik ook  praktijkprojecten coachen in zowel de industrie als de dienstverlening. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar het begeleiden van praktijkprojecten in ziekenhuizen.

Lien & Lean

Ondertussen zijn we een 4-tal jaar verder en werd het tijd om de volgende uitdaging aan te gaan: Lean Trainer worden bij The Lean Six Sigma Company.

Processen  optimaliseren  heeft mij altijd geboeidIk ben dan ook de persoon die meteen de nodige tools zal aanreiken om gangbare zaken efficiënter te laten verlopen.

Ik kan in ieder geval niet wachten om jullie onder te dompelen in de wondere wereld van Lean. Mijn naam heb ik in ieder geval al mee.

Im active in: Belgium

Latest updates

Read the latest blog articles from Lien Vermeulen.

No posts were found. Sorry!