Diana Vos

Diana Vos

Operations & Logistics

Sinds 2010 zorg ik er bij The Lean Six Siga Company voor dat alles rondom de trainingen zo soepel mogelijk verloopt. Het is heel divers werk. Zo onderhoud ik de contacten en maak de afspraken met de verschillende trainingslocaties en cateraars. Ik plan de data voor de open-inschrijving en alloceer onze trainers aan deze trainingen. Verder zorg ik ervoor dat al het trainingsmateriaal beschikbaar is en dat de certificaten gemaakt worden. Tot slot regel ik alles rondom het promotiemateriaal voor The Lean Six Sigma Company.

Dit doe ik 3 dagen per week. Hiervoor is het belangrijk dat we werken volgens de Lean Six Sigma methode. Enerzijds, omdat we streven naar Zero Defects in de voorbereiding en anderzijds, omdat ik zo min mogelijk kostbare tijd wil verspillen. Samen met mij collega’s steken we tijd in het optimaliseren van mijn processen en denken we proactief na over hoe we eventuele foutjes kunnen voorkomen. Uiteindelijk hebben veel van mijn werkzaamheden invloed op de kwaliteitsbeleving van u als cursist en dat motiveert mij om iedere dag een beetje beter mijn werk te doen.

Tips zijn altijd welkom!

In het kader van continu verbeteren, ben ik altijd opzoek naar nieuwe ideeën ter verbetering van de belevenis rondom onze trainingen. Kent u goede trainingslocaties, mooi promotiemateriaal of heeft u tips rondom de algemene organisatie van de open inschrijvingen, dan kom ik graag met u in contact!

Voor al uw vragen, tips of opmerkingen kunt u mij bereiken via diana@theleansixsigmacompany.com

Veel plezier met uw training en succes bij uw traject om Lean Six Sigma onder de knie krijgen!

Im active in: Head Office

Latest updates

Read the latest blog articles from Diana Vos.

No posts were found. Sorry!